Inici / actualitat

ACTUALITAT

Tercera edició del Programa Pajaritas Azules
05/04/2018
L’Associació Espanyola de Fabricants de Pasta, Paper i Cartró (ASPAPEL) va impulsar el programa Pajaritas Azules – Tu Papel 21, una iniciativa que té per objectiu assessorar tècnicament als ens locals de forma personalitzada per tal de seguir millorant la recollida de paper-cartró, així com reconèixer i visualitzar la feina que realitzen els ens locals en aquest àmbit. Es tracta d’un programa anual en què s’atorga una, dues o tres pajaritas azules a aquells municipis que assoleixen uns nivells d’excel·lència en la gestió de la recollida selectiva de paper i cartró.

Actualment, s’ha convocat la tercera edició del programa, en el qual hi poden participar ajuntaments i agrupacions de municipis de més de 50.000 habitants, així com les capitals de província. Aquelles entitats que ja han participat en edicions anteriors del programa només han d’actualitzar les dades del qüestionari, mentre que les entitats noves s’han de registrar (actualització o registre). El termini per participar a la iniciativa és fins el 30 de juny de 2018.

En aquest context, els recomanem que consultin la següent actuació de la Plataforma, on s’explica el Programa Pajaritas Azules – Tu Papel 21 (consulta aquí).